Sztojka összeomlott a tárgyaláson + Videó + Képriport

A harmadrendű vádlott viselkedése miatt kiüríttette a termet a bíró a Cozma-gyilkosság pénteki tárgyalásán Veszprémben, a megyei bíróságon. A vádbeszéd felolvasása mintegy félórás szünet után folytatódott.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/786954" target="_blank"><strong>• Cozma-ügy: életfogytiglani börtönt kaphat Raffael és Németh</strong></a> <br /><a href="http://www.mno.hu/portal/786401" target="_blank"><strong>• Cozma-ügy: több ezer oldal és 73 milliós költség keletkezett</strong></a> <br /><a href="http://www.mno.hu/portal/785534" target="_blank"><strong>• Németh Győző: Félek, hogy példát fognak velünk statuálni</strong></a>

MNO
2011. 05. 27. 7:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a hírTV összeállítását


Az ügyész vádbeszéde közben Sztojka Iván harmadrendű vádlott ordítozni kezdett, azt hangoztatta, hogy ő nem gyilkos, miért mond ilyeneket az ügyésznő. Sztojka Iván obszcén szavakat kiabált, szinte fékezhetetlen volt, kommandósoknak kellett lefogniuk. A vádlottnak a tárgyalóteremben hátul helyet foglaló hozzátartozói is hangoskodtak.

A bíró elrendelte a vádlottak kivezetését, és mindenkinek el kellett hagynia a tárgyalótermet. A bíróság folyosóján Sztojka Iván ügyvédje igyekezett csillapítani a feldühödött hozzátartozókat.

Németh Balázs bíró közölte, hogy a vádlottak hozzátartozói a rendzavarás miatt nem lehetnek jelen a tárgyalás további részén, a terembe Sztojka Ivánt sem vezették vissza. A csaknem félórás szünet után az ügyész folytatta a vádbeszédet.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.