Több kilométeres dugó alakult ki

Két anyagi káros baleset miatt több kilométeres dugó alakult ki az M0-s autóútnak az M1-es autópálya felé vezető oldalán hétfőn kora délután; a rendőrség kerülő útvonalat javasol.

MNO
2011. 05. 30. 11:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: az M0-s autóút 27-es kilométerénél az M1-es autópálya felé vezető oldalon hat autó karambolozott, emiatt teljes az útzár. A balesetben senki nem sérült meg.

Öt kilométerrel arrébb, a 22-es kilométerkőnél két kamion és egy tehergépkocsi ütközött össze, emiatt ott félpályás útzár van. A balesetek miatt több kilométeres a torlódás már az M5-ös autópályán is.

A rendőrség azt kéri az autósoktól, hogy ha lehet, az érintett útszakaszt Budapest felé kerüljék el. A tehergépkocsiknak pedig a 4-es és az 5-ös számú főutat javasolják.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.