Ugró Miklós: Új egység

MNO
2011. 05. 28. 10:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ugró Miklós: Mondta is a demokraták legdemokratábbja, Gyurcsány Ferenc, hogy a beijedt régiek folytatnak hatalmi harcot, mert félnek, hogy egyszer vége lesz a nagy túlélésnek, s a főnök mellett menniük kell nekik is. Ezek a régiek mindenkit kiszolgáltak, csak hogy pozícióba maradhassanak, mert az a képzetük van, hogy ők a baloldal, ők a párt. De ez nem igaz ám, mondta a legdemokratikusabb demokrata, ezért van új egységre szükség a pártban, amelynek szellemében már meg is alakult a Demokratikus Koalíció nevű platform, természetesen az ő vezetésével, s amely tömörülés oly nagyon szívén viseli az új egység kérdését, hogy még a pártszakadást sem tartaná túl nagy árnak érte.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Magyar Nemzet, 2011. május 28.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.