Vettel diadalmaskodott Monacóban + Képek

A vb-címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nyerte vasárnap a 62. Forma–1-es autós gyorsasági vb hatodik futamát, a Monacói Nagydíjat.

MNO
2011. 05. 29. 14:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vettel mögött a spanyol Fernando Alonso (Ferrari) lett a második, a brit Jenson Button (McLaren) pedig a harmadik. A 24 esztendős német versenyző idei ötödik, pályafutását tekintve pedig 15. futamgyőzelmét szerezte meg.


Vettel az élről rajtolt Monte-Carlóban, a hajrában hatalmas csatában volt Alonsóval és Buttonal, végül győzött, és óriási előnnyel vezeti a pontversenyt.


A viadal során kétszer is beküldték a biztonsági autót, a 72. kört követően pedig egy baleset miatt leállították a futamot, és csak közel félórás szünet után folytatódhatott a verseny.


Fotók: Reuters


(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.