Drága lopott autókat találtak

Hat nagy értékű, lopott gépkocsit találtak pénteken a Budapesti Rendőr-főkapitányság gépjármű bűnözés elleni osztályának munkatársai – közölte a BRFK kommunikációs osztálya vasárnap.

MNO
2011. 06. 05. 10:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy ipari park területén lévő műhelyben talált hat nagy értékű autó közül négy gépkocsit sikerült a nyomozóknak beazonosítani. Az egyiket ismeretlen tettesek két héttel ezelőtt loptak el Szentendrén, míg a másik hármat Budapesten, a III. kerületből tulajdonítottak el május 30-án, illetve 31-én.

A helyszínen talált további két autó beazonosítása folyamatban van. A nyomozók a gépkocsik tárolására szolgáló műhelyben számítógépeket foglaltak le, továbbá olyan eszközöket, amelyek gépjárművek azonosítóinak meghamisítására szolgálnak. A műhely bérlőjét a nyomozók eddig még nem találták meg, így ellene elfogatóparancsot adtak ki – áll a közleményben.

(MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.