Kikaptunk Mexikótól

–Az U21-es magyar labdarúgó-válogatott 2-0-s vereséget szenvedett a mexikói csapattól a hagyományos touloni utánpótlástorna csoportküzdelmeinek második fordulójában, szombaton.

MNO
2011. 06. 04. 17:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Róth Antal szövetségi edző öt helyen változtatott a kínaiak elleni, csütörtöki, 3-0-ra megnyert összecsapáson pályára küldött kezdőcsapatához képest. Az első félidőben nem forogtak veszélyben a kapuk. A fordulást követően megszerezték a vezetést a mexikóiak, Davila hatalmas szóló után tekert gyönyörűen Gulácsi kapujába, nem sokkal később pedig Orrantia használt ki egy hatalmas védelmi hibát, amivel el is döntötte a találkozót.

A tornán 25 év szünet után szereplő magyarok utolsó csoportmérkőzésüket hétfőn a házigazda francia válogatottal vívják. Két négyes csoportban zajlanak a küzdelmek, mindegyikből az első kettő jut tovább. A két elődöntőt jövő szerdán, a finálét pedig két nappal később rendezik Toulonban.

Eredmény:
B csoport, 2. forduló: Mexikó–Magyarország 2-0 (0-0)
Gól: Davila (57.), Orrantia (66.)

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.