Kilométeres kocsisor Hegyeshalomnál

Körülbelül egy kilométeres kocsisor állandósult vasárnap délelőttre a hegyeshalmi átkelő kilépő oldalán azt követően, hogy az osztrák hatóságok a Világgazdasági Fórum bécsi tanácskozása miatt szombattól néhány napra visszaállították az ellenőrzést valamennyi határszakaszon, köztük a Magyarországgal határos területeken is.

MNO
2011. 06. 05. 10:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hegyeshalomnál folyamatos, de lassú a forgalom – mondta Kocsis Tünde alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Korábbi közlés szerint az ellenőrzés csütörtök éjjel ér véget. A határátkelőhelyeken számítani kell arra, hogy az osztrák rendőrök ellenőrizhetik az Ausztriába utazók úti okmányait és a gépjárművek adatait.

A magyar rendőrség arra kéri az útnak indulókat, hogy még indulás előtt ellenőrizzék útlevelük vagy személyi igazolványuk meglétét, érvényességét, valamint az utazáshoz használt gépjármű papírjait. Az okmányellenőrzés érinti a vasúti és a vízi forgalomban résztvevőket is.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.