Kristóf Attila: (áttörnek-e...)

MNO
2011. 06. 04. 8:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kristóf Attila: Én nem tudom, hogy általában az emberek mely híreket tekintenek érdekesnek, s melyeket érdektelennek. Az biztos, hogy vannak borzalmas, elszomorító és megnyugtató, némileg derûs információk. Engem az utóbbi időben két közlemény vidított fel számos lesújtó híradás között. Az egyik az, hogy Repülős Gizi újra munkába állt, a másik pedig: Gyurcsány Ferenc vérkomolyan használta a városligeti majálison gyér, ám felettébb lelkes közönsége előtt a no pasarán kifejezést. E két személy és e két esemény között ugyanis szoros összefüggést vélek fölfedezni. Természetesen nem arra gondolok, hogy Gyurcsány besurranó tolvaj, vagy netán Repülős Gizi szocialista politikus. Egyszerűen arról van szó, hogy egyikük sem bírja abbahagyni sajátos tevékenységét, súlyos bukások és lebukások után sem.

(Magyar Nemzet, 2011. június 4.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.