Mesterházy: Munkakongresszus lesz

Munkakongresszusnak nevezte pártja június 18-án tartandó kongresszusát Mesterházy Attila, az MSZP elnöke a Népszavának adott nyilatkozatában.

MNO
2011. 06. 04. 8:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elmondta, a párt jövőjével kapcsolatos vita mellett politikai nyilatkozatot is elfogadnak majd a küldöttek, amelyben az Orbán-kormány eddigi tevékenységéről mondanak kritikát.

A politikus a szocialisták múlt szombati választmányi ülésén kezdeményezte, hívjanak össze rendkívüli kongresszust, hogy az MSZP jövőjéről szóló vitákat korrekt és átlátható módon lezárhassák. Hozzátette: személyi kérdésekkel ezúttal nem foglalkoznak. Mesterházy akkor azt hangoztatta: ha tisztességes, nyílt vitában a többség eldönti, hogy milyen pártot szeretne, azt mindenkinek tudomásul kell vennie.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.