Pihen a válogatott

A pénteki, Luxemburg elleni győztes barátságos mérkőzés után legközelebb vasárnap délben kell jelentkezniük a magyar labdarúgó-válogatott tagjainak Telkiben.

MNO
2011. 06. 04. 15:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csapat Szabics Imre góljával 1-0-ra nyert Luxemburgban, majd a találkozó után – a hazai szövetség honlapjának szombati tájékoztatása szerint – az együttes azonnal repülőre szállt, és visszautazott Magyarországra. A futballisták hajnali 4 órakor érkeztek meg a telki edzőközpontba, s a délelőtti ébresztő után Egervári Sándor szövetségi kapitány egy regeneráló edzést vezényelt a csapatnak.

A keret tagjai közül egyedül Vadócz Krisztián bajlódik kisebb sérüléssel, a középpályás Luxemburgban rúgást kapott a vádlijára, ezért ő a következő napokban orvosi kezeléseken vesz részt. A játékosok a délelőtti tréning után elhagyták Telkit, a következő egy napra pihenőt kaptak a szakmai stábtól. Legközelebb vasárnap délben kell jelentkezniük az edzőközpontban, ekkor folytatódik a felkészülés a San Marino elleni, keddi Európa-bajnoki selejtezőre.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.