Speciális egység a bundázók ellen

A múlt héten kirobbant újabb bundabotrány után az olasz belügyminiszter külön egység felállítását kéri a rendőrségtől, amely csak a bundázással kapcsolatos ügyekkel foglalkozna.

MNO
2011. 06. 06. 14:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Roberto Maroni a La Gazzetta dello Sport című lapnak adott interjújában arról beszélt, hogy egy speciális egység létrehozásával előzhetők meg a leghatékonyabban a további ilyen esetek. A botrány kapcsán vasárnap az Olasz Olimpiai Bizottság és az Olasz Labdarúgó-szövetség elnöke is tárgyalóasztalhoz ült, és abban állapodtak meg, hogy szorosabb együttműködésre törekszenek majd a kormánnyal a probléma kezelése érdekében.

Az olasz rendőrség a múlt hét elején 16 embert vett őrizetbe másod- és harmadosztályú meccsek manipulációjának gyanújával. Köztük volt Giuseppe Signori korábbi válogatott csatár is. A nyomozati szervek jelenleg 18 mérkőzéssel összefüggésben vizsgálódnak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.