Súlyos baleset Gárdonyban

Frontálisan ütközött két autó Gárdonyban szombaton, az egyik gépkocsi vezetőjét súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter vitte kórházba – közölte a rendőrség.

MNO
2011. 06. 04. 16:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tábor úton Velence irányába haladó autó sofőrje vezetés közben enni akart, s miközben lenyúlt az ételért, áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött a szemből érkező személyautóval – mondta el Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőr százados tájékoztatása szerint a kocsit vezető idősebb férfi életveszélyesen megsérült, a másik autót vezető hölgy és férfi utasa sértetlenül szálltak ki az autóból. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták az érintett útszakaszt, a közlekedők a 7-es főúton kerülhetik ki a baleset helyszínét.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.