Szexbotrányba keveredett A helyszínelők zsaruja

Ifj. Douglas Brian Irvint, aki többek között a CSI: A helyszínelők című sorozatban egy Las Vegas-i rendőrt alakított, azzal vádolják, hogy szexre kényszerített egy nőt egy szállodai szobában.

MNO
2011. 06. 05. 4:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nő, aki egyébként masszőrként dolgozik, azt állítja: a színész felhívta szobájába, majd masszírozás közben fogdosni kezdte, s felajánlott neki tízezer dollárt, hogy szexeljen vele. A nő ebbe bele is ment, ám a férfi ekkor elővette rendőrségi igazolványát, s azt mondta, letartóztatja, ha nem szexel vele ingyen.

A színész nyomozónak adta ki magát, s a hölgy szerint úgy is viselkedett, mint egy igazi rendőr, ezért hitt neki, így beleegyezett az ingyenszexbe, elkerülendő a letartóztatást. Később azonban mégis feljelentést tett a rendőrségen.


A 32 éves színészt csütörtökön őrizetbe vették Las Vegasban. Irvin tagadja a vádakat, ám a hatóságok megtalálták nála a hamis rendőrségi azonosító kártyát, a mobiljában pedig olyan fotókat, amelyeken egyenruhában pózol. A színész viszont azt állítja, ezek a képek a különböző szerepeiből való jelenetek csupán. Irvinnek kedden kell megjelenni a bíróság előtt, ahol döntenek további sorsáról.

Brian Irvin A helyszínelőkön kívül játszott a Másnaposok című filmben, valamint a Csillagkapu és a Vészhelyzet című sorozatokban is.

(ABC News)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.