Véget ért a felújítások első üteme

Befejeződött a nagyfelületű burkolatjavítások első üteme Győr-Moson-Sopron megyében, amelyben nettó 551 millió forintból, 19,4 kilométer hosszon, több mint 64 ezer négyzetméter felületet újítottak fel – derül ki a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfői közleményéből.

MNO
2011. 06. 06. 12:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Munkálatokat végeztek az 1-es számú főúton, Győr belterületén, a 14-es főúton a megyeszékhely körzetében, a 82-esen Győr és Écs térségében, a 85-ösön Csorna belterületén és a hegykői csomópontnál, valamint a 84-esen Nagycenk és Sopron térségében.

Mellékutakat újítottak fel Pannonhalma és Pázmándfalu térségében, Máriakálnoknál, Mosonmagyaróvár és a szigetközi út között, a Halászi-Dunakiliti összekötő úton, Dunasziget térségében, Lébénynél, az M1-es autópálya és az 1-es főút között, valamint a Mosonmagyaróvár–Feketeerdő–Dunakiliti összekötő út több útszakaszán.

A hamarosan induló második – nettó 51,3 milliós – szakaszban 1,95 kilométeres pályaszakaszt újítanak meg, mintegy ötezer négyzetméteren. A kivitelező kiválasztása után munkálatokat végeznek majd a 83-as főúton Győrszemere és Tét térségében, valamint alacsonyabb rendű utakon.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.