Villám csapott egy társasházba Pécelen

Villámcsapás következtében egy háromlakásos épület két lakása teljesen, a harmadik pedig részben leégett hétfőn Pécelen; személyi sérülésről nem érkezett információ – közölte a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője.

MNO
2011. 06. 06. 12:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kisdi Máté hozzátette: a Smaragdvölgy lakóparkban lévő társasház lakhatatlanná vált, a tűz oltása jelenleg is tart. A mentők tájékoztatása szerint a hétfői zivatar során Budapesten egy nőbe, Pilisszentkereszten egy férfiba csapott villám.

A Margit-szigeten járókelők kezdték meg a 30 év körüli nő újraélesztését, amelyet aztán a mentők folytattak. A sikeres beavatkozás után a sérültet az Állami Egészségügyi Központba (ÁEK) szállították.

Pilisszentkereszten a férfi csak könnyebben sérült meg, de megfigyelésre őt is bevitték az ÁEK-ba.

Orbán Viktor miniszterelnöknek hétfőn félbe kellett szakítania beszédét az Ázsia–Európa találkozó (ASEM) külügyminiszteri tanácskozásán, Gödöllőn. Az MTI úgy értesült az EU-elnökségtől, hogy villámcsapás érte a gödöllői kastély elektromos hálózatát, emiatt nem működött a hangosítás.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.