Visszatér a West Bromwichoz Gera?

Brit sajtóértesülés szerint Roy Hodgson, a Premier League-ben szereplő West Bromwich Albion labdarúgócsapatának vezetőedzője mindent megtesz annak érdekében, hogy leigazolja Gera Zoltánt.

MNO
2011. 06. 06. 14:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Goal.com honlap szerint a Fulhamtől távozó Gera – aki a tavalyi szezonban még Hodgson irányítása alatt alapember volt az Európa Liga-döntős londoni alakulatban – hajlik is arra, hogy ismét korábbi mestere keze alatt dolgozzon. Ráadásul a magyar válogatott csapatkapitánya számára a birminghami klub nem lenne ismeretlen, mivel 2004 és 2008 között itt szerepelt. A West Bromwich Albion az elmúlt szezonban a 11. helyen végzett a Premier League-ben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.