92 pontot szinte képtelenség ledolgozni

Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája, aki idei első futamgyőzelmét megszerezve vasárnap megnyerte a Forma–1-es Brit Nagydíjat, úgy véli, a 2011-es vb-cím már elérhetetlen.

MNO
2011. 07. 14. 13:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Realistának kell lenni, a lemaradásom 92 pont, ezt szinte képtelenség behozni – nyilatkozta az olasz istálló honlapján a Renault-val kétszeres vb-győztes ibériai autóversenyző. – Természetesen nem adjuk fel, de ahogy Montezemolo (a Ferrari elnöke – a szerk.) mondta, két lábbal kell állni a földön. Felemelő érzés volt a vasárnapi siker, még szebb a hazatérés. Azt gondolom, méltóképpen ünnepeltük meg a scuderia hatvan évvel ezelőtti első diadalát. Az autó jobb, mint korábban, a fejlesztések beváltak.”

Tíz versennyel a zárás előtt a vb-címvédő német Sebastian Vettel 204 ponttal áll az élen, Red Bull-os csapattársa, az ausztrál Mark Webber a második (124) és Alonso a harmadik (112). A következő versenyt, a német GP-t július 24-én rendezik a nürburgringi pályán.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.