Az udvaron lövöldözött a 16 éves ara

Légpuskával többször meglőtte az egyik vendéget eljegyzésén a menyasszony Jászboldogházán, a sértett, egy férfi csak könnyebb sérülést szenvedett – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden.

MNO
2011. 07. 12. 12:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eljegyzést egy háznál tartották vasárnap, az esti órákban vita alakult ki a fiatal lány és az egyik vendég között. A veszekedés hevében a 16 éves ara egy légpuskával többször meglőtte a férfit az udvaron. A hat helyen eltalált vendég szerencsére csak könnyebb sérülést szenvedett – mondta Szabó Zita őrnagy. A rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást a menyasszony ellen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.