Erős dicsérettel illették a magyar elnökségi munkát Brüsszelben

Az egyik legsikeresebb soros európai uniós elnökségnek minősítette az elmúlt fél évben lezajlott magyart Brian Simpson, az Európai Parlament közlekedési és idegenforgalmi bizottságának elnöke kedden Brüsszelben. <br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/795043" target="_blank"><strong>• Mi a titok? Fél év alatt élharcossá váltunk</strong></a><br /><strong><a href="http://www.mno.hu/portal/795290" target="_blank">• Túl sok választása nem volt Orbánéknak</a></strong>

MNO
2011. 07. 12. 11:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A képviselők ülésén Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infrastruktúráért felelős államtitkára ismertette az elért eredményeket. Mint mondta, elnökként Magyarország arra törekedett, hogy segítse az erős és versenyképes Európai Unió megteremtését, egy fenntartható, korszerű, versenyképes közlekedési rendszer létrehozását. Ő is úgy értékelte, hogy a kitűzött célokat sikerült elérni, és reményét fejezte ki, hogy munkájával a magyar elnökség hozzá tudott járulni „az új kihívásokra is válaszolni képes (…) európai közlekedési politika kialakításához”.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.