Három katona sérült meg a balesetben

A tűzszerész járőröket szállító jármű Paks irányába haladt egy riasztást követően. A XI. kerületben a Szerémi út és a Hengermalom út sarkán piros lámpánál megkülönböztető jelzés mellett szerettek volna kifordulni, amikor jobb oldalról, feltehetőleg fékezés nélkül, hátsó kereküknek ütközött egy személygépkocsi – olvasható a közleményben. <br /><br />

MNO
2011. 07. 14. 16:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tűzszerész jármű az ütközés következtében megpördült, és orral beleütközött egy szabályosan félrehúzódó, a megkülönböztető jelzésnek elsőbbséget adó harmadik gépkocsinak. A tűzszerész jármű emiatt felborult. A járműben utazó három katona csak kisebb zúzódásos-horzsolásos sérüléseket szenvedett. Orvosi ellátást egyikőjük állapota sem igényelt, de a gépjármű vezetőjét – megfigyelésre – kórházba szállították.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.