Juhász a Rangersbe menne, de konfliktusok nélkül

Konfliktus nélkül kíván távozni a belga Anderlecht labdarúgócsapatától Juhász Roland, ha jelenlegi klubja meg tud egyezni a skót Glasgow Rangersszel.

MNO
2011. 07. 29. 19:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar válogatott védő a La Libre Belgique című brüsszeli napilap pénteki számában megjelent interjúban beszélt erről. Emlékeztetett arra, hogy eddig hat évet töltött a brüsszeli sztárcsapatban. Hangoztatta: amíg ott játszik, teljes egészében e klub sikerének szenteli magát. Egyetlen problémája sem volt a csapatnál – szögezte le.

Juhász Roland úgy vélte ugyanakkor, hogy új kihívásra, levegőváltozásra van szüksége, mégpedig kifejezetten sportolói szempontból (nem pedig anyagi okokból). Hozzátette: ezt tartja az utolsó pillanatnak ahhoz is, hogy még „nagy átigazolásban” lehessen része. Úgy fogalmazott: ha módja van rá, szívesebben távozna most, mint az idény közepén vagy jövő nyáron.

Megerősítette, hogy a legkomolyabb érdeklődő iránta a skót csapat. Úgy vélte, a Rangers talán tud olyan új ajánlatot tenni, amelyről meg tudnak egyezni az Anderlechttel.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.