Legkevesebb 12 halottja van az ipari parkban keletkezett tűznek

Legkevesebb 12 halottja van annak a tűznek, amely a közép-kínai Vuhan (Wuhan) város ipari parkjában keletkezett egy gumifeldolgozó vállalat raktárépületében – jelentette a kínai média kedden.

MNO
2011. 07. 12. 8:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eddigi jelentések szerint a tűzoltók nyolc embert mentettek ki, őket kórházba szállították. A tüzet csak órák múlva sikerült megfékezni, a helyszínen tovább folyik a kutatás az áldozatok után.

A tűzoltók szóvivője elmondta, hogy többségében a többszintes raktár második emeletén tartózkodók váltak a mintegy ezer négyzetméteren pusztító lángok foglyaivá. Az eddig ismeretlen eredetű tűz Hupej (Hubei) tartomány székhelyén, Vuhan városban, a gazdasági és technológiai fejlesztési zóna ipari parkjában tört ki helyi idő szerint délelőtt 9 óra körül.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.