Megszüntették Tasnádi előzetes letartóztatását

A Pesti Központi Kerületi Bíróság nem jogerősen megszüntette Tasnádi Péter előzetes letartóztatását, és lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el szerdán önbíráskodás és más bűncselekmények miatt indult büntetőügyében.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/796681" target="_blank"><strong>• Tasnádi Péter vesztegetési ügyében kezdődött tárgyalás</strong></a>

MNO
2011. 07. 13. 17:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fővárosi Bíróság közleménye szerint a bűnismétlés és az eljárás befolyásolásának veszélyeztetése változatlanul fennáll, de ennek foka már nem olyan mértékű, hogy azt csak az előzetes letartóztatással lehessen kiküszöbölni.

Tasnádi Pétert önbíráskodással, rablással és személyi szabadság megsértésével gyanúsítják, ezzel az üggyel kapcsolatban szüntették meg nem jogerősen előzetes letartóztatását. A vállalkozónak ezzel párhuzamosan a Nógrád Megyei Bíróságon is folyamatban van egy ügye, azzal vádolják, hogy egy ellene életveszélyt okozó testi sértés miatt folytatott büntetőügyben 3 millió forintot fizetett valótlan tartalmú elmeorvos-szakértői véleményért 2006-ban.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.