Német válogatott hátvéddel erősít a Bayern

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City csütörtökön megegyezett a Bayern Münchennel a német válogatott hátvéd, Jerome Boateng átigazolásáról.

MNO
2011. 07. 14. 12:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 22 éves futballistának már csak az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton kell átesnie, majd a korábban már bejelentett megállapodás értelmében négyéves szerződést köt a bajor klubbal. Az átigazolás pénzügyi részleteit sem a manchesteriek, sem a müncheniek nem hozták nyilvánosságra.

Boateng – aki már június közepén megállapodott a Bayernnel – tavaly Hamburgból szerződött Manchesterbe, ahol azonban nem tudott stabil csapattaggá válni, ezért már korábban is jelezte, hogy el akarja hagyni a klubot. A védő eddig 13-szor szerepelt a német nemzeti csapatban, amellyel tavaly világbajnoki bronzérmet szerzett.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.