Öt góllal kikaptunk az ausztráloktól

Öt góllal kikapott a vendéglátó ausztráloktól a magyar női vízilabda-válogatott, amely Perthben edzőtáborozással összekötött barátságos meccsekkel készül a sanghaji vizes világbajnokság hétvégi nyitányára.

MNO
2011. 07. 12. 9:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eredmény:
Ausztrália–Magyarország 14-9 (6-3, 3-5, 3-1, 2-0)

Az ausztrál pólószövetség honlapjának beszámolója szerint a május végi, oroszországi Kirisi Kupán döntetlennel zárult mérkőzés után ezúttal az ausztrálok egyértelműen jobbak voltak a magyaroknál, akik az előkészületi összecsapás félidejéig tudták felvenni a versenyt a legutóbbi Világliga-sorozaton harmadikként végzett hazai együttessel.

A perthi alkalmi tornán Merész András alakulata két további vb-résztvevővel is megmérkőzött már: előbb az új-zélandiakat verte 14-3-ra, majd a görögöket győzte le 14-13-ra. A sanghaji világbajnokságon a magyar női válogatott az A betűjelű négyesben Kazahsztán legjobbjai ellen mutatkozik be budapesti idő szerint vasárnap hajnalban, majd kedden az Egyesült Államok, a csütörtöki csoportzárón pedig Hollandia csapata következik.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.