Riise a Fulhamhez igazolt

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Fulham csapatába igazolt John Arne Riise, a norvég válogatott védője, aki így a REAC-ból szerződtetett magyar kapus, Somogyi Csaba csapattársa lesz.

MNO
2011. 07. 13. 14:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub hivatalos honlapján szerdán jelentették be, hogy az utóbbi három évben az AS Romát erősítő 30 éves futballista három évre szóló szerződést kötött, a megállapodás pénzügyi részleteit nem hozták nyilvánosságra.

Riise többek között testvérével, Bjorn Helgével szerepel majd együtt a Fulhamben – s nem jön Budapestre augusztus 3-án, amikor a Roma a Vasas fennállásának századik évfordulóján barátságos mérkőzést játszik az angyalföldi együttessel a Puskás Ferenc Stadionban.

A 96-szoros válogatott játékos 2001 és 2008 között az FC Liverpool futballistája volt, s 2005-ben Bajnokok Ligáját nyert a Vörösökkel. Riise csak jövő héten csatlakozik a Fulhamhez, még nem lép pályára csütörtökön, az északír Crusaders elleni Európa Liga-selejtezőn.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.