Robbanás az ipartelepen: öten életüket vesztették

Öt ember vesztette életét egy egyelőre ismeretlen eredetű robbanásban egy ipartelepen, a Londontól 180 kilométerre északra fekvő Bostonban.

MNO
2011. 07. 14. 6:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A balesetről a BBC brit műsorszóró számolt be, s jelentése szerint egy súlyos sérültje is van a detonációnak, amelynek nyomán tűz ütött ki. Szemtanúk szerint a robbanás helyszínéről hatalmas füstoszlop szállt a levegőbe. A rendőrség egyelőre vizsgálja a Lincolnshire grófságban történt robbanás helyszínét.

A bostoni ipartelep kisüzemeknek, autóalkatrész-üzleteknek és más kereskedéseknek adott otthont, de egyes források szerint bevándorlók is dolgozhattak itt, akik illegális szeszgyártást folytattak a területen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.