Schwarzenegger visszatér

Visszatér a filmszakmába szeptemberben Arnold Schwarzenegger: a politikussá lett színész egy westernben kapott főszerepet.

MNO
2011. 07. 12. 10:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A The Last Stand című film „régimódi western lesz, egy 63 éves, megtört fickóra szabva, akinek morális döntéseket kell hoznia. Mindig is ikonikus alakot akartunk hozzá” – idézte a Deadline Hollywood a produkció egyik képviselőjét. Az Entertainment Weekly szintén úgy értesült, hogy a volt kaliforniai kormányzó elvállalta a szerepet.

A magánéleti gondokkal küzdő Schwarzenegger májusban még úgy fogalmazott, hogy egyelőre félreteszi filmes tárgyalásait egy esetleges újabb Terminátor-filmről és más tervekről, hogy rendezhesse családi ügyeit. A színészről kiderült, megcsalta nejét, és házasságon kívül született gyereke házvezetőnőjétől. A The Last Stand mögött a Lionsgate stúdió áll, a film rendezője Dzsi Vun Kim dél-koreai alkotó lesz. A bemutató várható időpontja 2012.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.