Súlyos baleset a Balatonnál

Ketten súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg abban a balesetben, amely szerda este történt Balatonakarattya határában – tájékoztatott a rendőrség.

MNO
2011. 07. 13. 18:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy személyautó eddig ismeretlen okból letért az úttestről a Balatonkenesét és Balatonakarattyát elkerülő úton és a partoldalnak ütközött, majd felborult – mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Frankó Marianna közlése szerint az autóban egy budapesti család utazott – szülők és két gyermek –, s közülük kettőt súlyos, kettőt könnyebb sérülésekkel szállítottak a mentők a veszprémi kórházba.

Nátrán Albin, a mentőszolgálat veszprémi ügyeletese elmondta, hogy a helyszínre hívták a balatonfüredi mentőhelikoptert is, amelynek a személyzete bekapcsolódott a sérültek ellátásába, ám mind a négyüket mentőkocsival vitték kórházba. A 710-es utat Balatonakarattyánál félpályán lezárta a rendőrség.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.