Tizenhat gépkocsit tört fel a banda

Tizenhat gépkocsi feltörését és egy lakásbetörést ismertek el eddig annak a tatabányai bandának a tagjai, akiket szerdán értek tetten helyi rendőrök – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön.

MNO
2011. 07. 14. 19:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Léber Gabriella tájékoztatása szerint a gyanúsan viselkedő két férfira és fiatalkorú társukra az egyik lakótelepen, a parkoló gépjárművek között figyeltek fel a járőrök. Egyiküknél hátizsákot láttak, azt azonban még az igazoltatásuk előtt, egy bokorban elrejtették. A járőrök megtalálták a hátizsákot, benne a gépjárműfeltörések során eltulajdonított értékekkel. A három gyanúsítottat a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.