Több száz állást kínálnak Kispesten

A kispesti önkormányzat és a területileg illetékes munkaügyi központ támogatásával rendez állásbörzét a Köki Terminál szerdán; az eseményen több száz állást kínálnak a szeptember végén nyíló bevásárló- és üzletközpontba – közölte a Köki Terminál kommunikációs ügynöksége az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 12. 8:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint csaknem ezerötszáz új munkahely létesül majd Budapest legújabb bevásárló- és üzletközpontjában, a kispesti Köki Terminálban. Az állásbörzén – amelyre nemcsak a kerületből, hanem a szomszédos kerületekből, a fővárosból, sőt az agglomerációból is várnak érdeklődőket – több száz állást kínálnak a központ üzleteibe, létesítményeibe. A börzét szerdán délelőtt 10 és 17 óra között rendezik a Kispesti Művelődési Házban, egyebek között kereskedelmi munkatársakat, betanított munkásokat, szakképzettséggel rendelkezőket várnak, de vezetői állásokat is meghirdetnek. A közlemény idézi Gajda Pétert, Kispest polgármesterét, aki szerint a térségben lakóknak óriási lehetőség a bevásárlóközpont megnyitása.

Új kollégákat vár például a Libri, a Calzedonia/Intimissi/Tezenis, az Euronics Mega, a H&M, a Humanic, a KFC, az Office Shoes, a Rossmann, a Studio Moderna és a Vögele. A Tesco összesen 176 munkahelyet hoz létre, ebből mintegy kilencven dolgozót az állásbörzén fognak kiválasztani. Az áruházlánc hét megváltozott munkaképességű kolléga kiválasztását is tervezi. A legnagyobb külföldi érdekeltségű cégek mellett magyarországi vállalkozók is megjelennek az állásbörzén. A közlemény példaként említi a „Kackac” családi szórakoztatóközpontot, ahol harminc munkavállalót foglalkoztatnak majd.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.