Vieira visszavonult

Csütörtökön bejelentette visszavonulását Patrick Vieira, világ- és Európa-bajnok francia labdarúgó. A 35 éves középpályás egyúttal azt is közölte, hogy a jövőben a Manchester City utánpótláscsapataival fog foglalkozni, továbbá a klub nagykövete lesz.

MNO
2011. 07. 14. 16:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ez a pályafutásom vége, de ez egyben fantasztikus új kihívásokat rejt számomra” – mondta a játékos az angol egyesület honlapján megjelent videoüzenetében. Vieira arról is beszélt, hogy sokat kell még tanulnia a pályán kívüli üzleti életről, de szerinte nem lesz gondja, mert sok tapasztalt ember veszi körül a klubnál.

A 107-szeres válogatott futballista karrierje során négy olasz és három angol bajnoki címet nyert, s ötször volt részese az FA Kupa elhódításának. Vieira 18 hónappal ezelőtt Roberto Mancini vezetőedző első igazolása volt a Manchester Citynél.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.