Üveggel támadtak a színészre

A jelenleg zajló edinburgh-i Fringe fesztiválon üveggel támadtak egy színészre, aki Moammer Kadhafi líbiai vezető jelmezét viselte.

MNO
2011. 08. 22. 6:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jeff Mirza éppen a Jihad: Heresy or Hearsay (Dzsihád: eretnekség vagy szóbeszéd) című előadásának szórólapjait osztogatta a járókelőknek, amikor egy férfi ment oda hozzá és cigarettát kért. Mirza tagadólag megrázta a fejét, a férfi láthatóan távozni készült, de visszafordulva fejbevágta a színészt egy üveggel. Mirza szerencsére csak könnyebben sérült meg. Az esetet furcsállja, hiszen állítása szerint a diktátor jelmezében való utcai reklámtevékenységet a járókelők többsége megfelelő humorérzékkel fogadta. A rendőrség szerint nem rasszista jellegű támadás történt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.