Röviden

2000. 10. 17. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nincs minden rendben a norvég büntetés-végrehajtás körül: egy többszörös gyilkos odáig ment a szemtelenségben, hogy szökései során (14 évi börtönbüntetéséből 230 napra „szabadságolta magát”) leigazolt egy jégkorongcsapathoz, még nyilatkozott is a sportújságíróknak. Egy másik gonosztevő kolléga eddig összesen négy évet volt szökésben, Szingapúr, Görögország és a Fülöp-szigetek legjobb szállodáiban töltötte illegális hónapjait. A norvég honatyák úgy tervezik, hogy ezentúl tilos és büntethető lesz a börtönökből történő szökés – eddig ugyanis csak kimenőelvonással és szigorúbb őrizettel sújtották a fülön csípett szökevényeket. Nincs miért pironkodnunk idehaza.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.