Albin 2024. március 1.
logo

Pedofil óvodai alkalmazottra csapott le a rendőrség Újbudán

Janics szerdán megy

Munkatársunktól
2007.10.24. 22:00

K A J A K - K E N U

Bár korábbi edzője, a női csapat vezetője, Fábiánné Rozsnyói Katalin mára várja Janics Natasát Tatára, hogy csatlakozzon csoportjához, Csonka Gábor, a kétszeres olimpiai bajnok kajakos menedzsere érdeklődésünkre azt mondta, hogy a versenyző Petrovics Kálmán, a Démász szakosztály-igazgatója és az edzéseit irányító Vécsi Viktor, valamint az ő társaságában szerdán látogat Tatára, hogy Fábiánnéval, Kovács Katalinnal, Angyal Zoltán szövetségi kapitánnyal, valamint Baráth Etelével, a szövetség elnökével egyeztessen az olimpiai felkészülés, a Kovács, Janics páros újraélesztésének részleteiről, feltételeiről. Janics tehát egyelőre továbbra is a többiektől külön kíván készülni, közös munkára majd csak a tavaszi vízre szálláskor lehet szó.

Vichy nyert. Vichy rendezheti a 2011-es olimpiai kvalifikációs vb-t. A francia város „sportágfejlesztési érdekek” miatt előzte meg a jobb infrastruktúrát felvonultató Szegedet és Athént.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.