Csak egy fiú a Házból

2009. 10. 23. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha valaki nem ismerte volna még Molnár Csaba kancelláriaminiszter habitusát, az hétfőn kóstolót kaphatott belőle. A politikus felszólalt az Országgyűlésben, mit felszólalt – hosszú perceken keresztül hörgött, ordítozott, vonyított ország és világ szeme előtt. Penetránsabb hozzászólást ritkán hallani a patinás falak között.
Mindemellett a közvélemény keveset tud az elvadult emberről. Győr környékéről érkezett a gátlástalan szocialista káder, mondják, Gyurcsány Ferenc bukott kormányfő csókos haverja. Nagyobb baj ennél, hogy Molnár Csaba hazudós ember, fideszes keselyűkről, százmilliós gyanús kifizetésekről szónokolt, a költségvetés elleni szombati tüntetést pedig nemes egyszerűséggel fideszes–jobbikos– Árpád-sávos demonstrációnak minősítette (ezen egyébként Karsai József szocialista országgyűlési képviselő, Battonya polgármestere is részt vett), ami – az ordibáló ember szerint – teljesen értelmetlen volt, és kudarcba fulladt, hiszen állítása szerint alig néhányan lézengtek a Kossuth téren.
Személyeskedést is illesztett „beszédébe” a magából kikelt államférfi, szerinte Kósa Lajos Fidesz-alelnök (sokadik ciklus óta Debrecen polgármestere) szellemileg alultáplált, közgazdaságtanból például annyit tud, mint egy középső csoportos óvodás. Legalábbis így ítélkezett a habzó szájú, hörgő ifjúmunkás.
Mi jöhet még, ha így kezdik „kampányukat” a szocialisták, akik egyébként a legfrissebb felmérések szerint 65:17-es vesztésre állnak a Fidesz–KDNP mögött?

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.