Már kampányol

2009. 10. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hagyományos hagymafesztiválon vett részt minap Jászladányban Szekeres Imre, a körzet országgyűlési képviselője. A választások előtti hetekben, hónapokban sűrűn megfordul körzetében a nevetgélő politikus, ilyenkor fűt, fát megígér a jelenlévőknek, amiből természetesen semmi nem valósul meg, ellenben Szekerest egyfolytában beszavazzák a parlamentbe az agyonpuszilgatott nyugdíjas nénikék, az agyba-főbe parolázott bácsikák, akiknek különben nagy nyugdíjkorrekciót is ígér.
Az elmúlt hét végén a jászapáti vasútállomáson tartott nagygyűlést a vidám ember. Jászteleken babgulyással kedveskedett. A képviselő harsányan kijelentette, márpedig itt nem fogják megszüntetni a szárnyvonalakat, ezt ő maga garantálja. Szózata végén természetesen elmondta – ezt mindig el szokta mondani –, hogy őt szíve a Jászságba húzza… Ha ez igaz, akkor vajon, miért nem ide építette a legújabb villáját, miért Tihanyba? Az is elgondolkodtató, hogy a notórius kisemberszerető képviselő miért szavaz az Országgyűlésben a megszorításokra?

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.