Török világ az MSZP-ben

2009. 11. 30. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Végtelenül szellemes embernek hiszi magát Török Zsolt szocialista parlamenti képviselő – én inkább azt mondanám rá, igen nagy bunkó. Legutóbbi derűs szereplésének azt szánta, hogy kigúnyolta a fideszes Szijjártó Pétert, amiért az szemüveges. Ezt Török rendkívül jó poénnak vélte, elnevetgélt rajta egy darabig, talán még a térdét is csapdosta a hatás kedvéért. Míg a honatya önfeledten nyerített (nagyon csúnya öröme van), átszaladtam a kontúrjain. Zsoltot nem Michelangelo tervezte.
Bárdolatlan stílusa tovább árnyalja a róla alkotott képet. A pénzügyi felügyelet megveretett volt elnökéről például így fogalmazott: „Szász Károllyal és a vele hasonlókkal szemben úgy kellene eljárni, hogy vagyonelkobzás, és onnantól kezdve tárgyalunk, hogy meddig fog a börtönben ülni”. Az amerikai légierő veterán alezredesének, az ötvenhatban emigrált Varju Lászlónak is nekiment az ifjúszocialista. Egyebek között lefasisztázta, majd „piti tolvajnak, aranykészletrabló patkánynak” és pedofilnak nevezte. Török kijelentette, „fasiszta gyilkosokkal” nem tárgyal, „mint ahogy terroristákkal, nemzetünket kirabló és lelépő gyáva nyulakkal sem”.
Ismert még arról is a harsány ifjúszocialista, hogy nem állt kétszer sorba, amikor az észt osztogatták, viszont végtelenül bölcsnek hiszi magát, így aztán egyetemre, főiskolára már nem is járt (legfeljebb a menzára), ellenben tanár úrnak tituláltatja magát.
Tavasszal valószínűleg tőle is búcsúzunk.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.