Előléptette magát

2009. 12. 17. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kardos Pál „alezredes úrnak” jelentem, hogy már megint hazudni tetszett. Kardos úr, ön nemhogy rendőr alezredes – rendőr sem volt. Ehhez képest ön még az Egyesült Államokban is – ahol az utóbbi két esztendőben körülbelül tizenötször járt – alezredesi egyenruhában feszített, erről számos fotó tanúskodik. Nagy kár, hogy nemrégiben megszüntették a lipótmezei OPNI-laktanyát, ott ugyanis még Napóleonnak is beöltözhetett volna. Így viszont csak egy magyar betyár.
Jó Kardos úr! Ön legjobb tudomásom szerint polgárőr. Vagyis civil ember. Egy olyan szervezet egyik megmámorosodott vezetője, ahol nincs egységes formaruha, s pláne rangfokozat, váll-lap. A megkülönböztetett jelzéssel – fényhíddal – ellátott terepjárót (erről is fotónk van, amint éppen benne tetszik domborítani) pedig csak az október 23-i rendezvények idejére kapta áltiszt uram, ehhez képest ön még novemberben is ezzel furikázott gondterhelten.
Viselkedése erős személyiségzavarra utal, vagyis leghelyesebben akkor cselekszik, ha mielőbb megmutatja magát orvosának, gyógyszerészének. Itt előreláthatólag le fogják majd fokozni, de ez nem fáj, még csillagokat sem fog látni. Bár azokat szereti.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.