A Political Capital visszalő

Munkatársunktól
2010. 03. 21. 23:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Lehet Más a Politika (LMP) arra szólította fel a kormányzatot, hogy hagyjon fel a sávolyi motorversenypálya beruházójának, a spanyol Grupo Miltonnak a támogatásával. A párt szerint a korrupciógyanú csak erősödött azzal, hogy nyilvánosságra hozták a motorversenypálya megvalósíthatósági tanulmányát. Az LMP többek között arra vár választ: „Igaz-e, hogy az a Political Capital (PC) végzi a Grupo Milton kommunikációs feladatait, amely az MDF-fel még tavaly is tanácsadói kapcsolatban állt, és amelynek nemrég volt tulajdonosa, Somogyi Zoltán jelenleg az MDF képviselőjelöltje?”
Válaszul a PC cáfolta, hogy szerződéses vagy üzleti kapcsolatban állnának a Grupo Miltonnal. Hozzátették: az LMP nevében az az Ivády Gábor támadja most őket, akinek tavaly több tanácsadói anyagot is készítettek. A PC erkölcstelennek tartja, hogy miután megszakítottak minden kapcsolatot a párttal, úgy állnak rajtuk kicsinyes bosszút, hogy gyanúba keverik őket.
Suchman Tamás, a Balaton Fejlesztési Tanács elnöke, a sávolyi motorversenypálya koordinálásának kormánybiztosa tegnap lemondott erről a posztjáról – közölte az MSZP-s politikus, aki ma még részt vesz egy magas szintű szakmai egyeztetésen az ügyben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.