Demszkyék előtt nincs kátyú

Szilágyi Richárd
2010. 04. 12. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Demszky Gábor korábban tagadta, de tegnap már elismerte, hogy a budakeszi háza előtt a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. aszfaltozta le az utcát. A főpolgármester a Klubrádiónak nyilatkozva megerősítette, hogy valóban a fővárosi cég dolgozott Budakeszin 1994-ben, a helyi önkormányzat megrendelésére. Azt viszont továbbra is tagadja az SZDSZ-es városvezető, hogy az FKF Zrt. végezte az ő és felesége korábbi lakásának felújítását is. Számlákat azonban továbbra sem tud felmutatni ezekről a munkákról, mert úgy véli, hogy a bizonylatokat 12 év után már nem köteles megőrizni.
Március végén az FKF Zrt. két egykori munkatársa a Hír TV-nek nyilatkozva azt mondta, hogy az SZDSZ-es főpolgármester, valamint jelenlegi felesége korábbi lakását az önkormányzati tulajdonú cég költségén újították fel. Demszky Gábor először közleményben minden vádat tagadott, azt állítva, hogy csak tanácsot kért egy korábban a fővárosi cégnél dolgozó városházi munkatársától. Később viszont már azt mondta, hogy a munkásokat ő fizette ki, de számlát nem mutatott, csak perrel fenyegetőzött.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.