Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Feljelentés a pécsi főtér miatt

Bóka Máté Ciprián
2010. 04. 05. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pécsi Széchenyi térnek az Európa kulturális fővárosa program keretében folyó felújítása kapcsán egy magánszemély tett feljelentést az ügyészségen. Jekyné Wohlfarth Zsuzsanna, a pécsi rendőrkapitány helyettese elmondta: a városi ügyészség feljelentéskiegészítést rendelt el az ügyben, az ezzel kapcsolatos teendőkkel pedig a városi rendőrkapitányságot bízta meg.
A rendőr alezredes hozzátette, az ügyészség külön feladatokat írt elő a rendőrség számára, hogy eldönthető legyen, fennáll-e vagy sem bűncselekmény gyanúja. A rendőrség április 1-jéig dönthet a nyomozás elrendeléséről. Papp Judit, Pécs főjegyzője azt mondta, a rendőrség már megkereste az önkormányzatot, amely a kért iratokat átadta a nyomozóknak.
Pécs és a pécsiek érdeke, hogy minél előbb tisztázzuk a múltat, tisztázzunk minden olyan gyanús ügyet – közbeszerzést, pályáztatást –, amely valamilyen formában kárt okozott a városnak – közölte tegnap az feljelentés kapcsán a város polgármesteri kabinetirodája.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.