Milliókat fizettek szövegezési feladatokért

Munkatársunktól
2010. 04. 25. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tizenkétmillió forintot vehetett föl az elmúlt esztendőkben a szocialista vezetésű makói önkormányzattól Szigetvári Viktor cége különféle kommunikációs feladatok elvégzéséért – tudta meg a Hír Televízió. Például havi 450-470 ezer forintot kaptak éveken át úgymond „szövegezési feladatokért”.
Szigetvári korábban Gyurcsány Ferenc kommunikációs igazgatója volt, jelenleg pedig az MSZP kampányigazgatója. A makói Fidesz-frakció a megbízási szerződések kivizsgálását kezdeményezi, mert szerintük a kifizetett tanácsadási díjak nem állnak arányban az elvégzett munkával.
Szigetvári tegnap a távirati irodának úgy reagált: az említett cégét egy esztendővel ezelőtt, államtitkári kinevezésekor eladta, amely ekkor felbontotta az állami és a piaci szereplőkkel korábban megkötött szerződéseit is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.