Az MSZP áll a támadások mögött?

2010. 10. 03. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Politikai támadást intézett az MSZP a szombathelyi Fidesz ellen a Népszavában megjelent, a lejáratásukat célzó cikkekkel – állítja a kormánypárt helyi szervezete. A lap azt állította, hogy Marton Zsolt és Szakály Gábor fideszes városatya tíz százalékot kért az önkormányzati intézmények felújítása során végzett építőipari munkák után. Két hangfelvételt is nyilvánosságra hoztak, a két politikus személyesen egyiken sem szerepel. Marton és Szakály a Magyar Hírlapnak kijelentette: Czeglédy Csaba MSZP-s alpolgármesternek köze van a szerintük hamisított és nyilvánosságra hozott hanganyagokhoz. Úgy tudjuk, a fideszesek egy rendőrségi tanúvallomásra alapozva nyilatkoztak Czeglédy érintettségéről. Az MSZP-s az újabb fordulatot gyerekes színjátéknak nevezte. Mint mondta, a cikket arra sem tartja méltónak, hogy feljelentést tegyen miatta. – Bizonyára azért csinálják, mert olyan hírek vannak a városban, hogy létezik egy harmadik felvétel, amelyen a Fidesz frakcióvezetője beszél egy önkormányzati cég korrupciós ügyeiről – jelezte Czeglédy, aki állítja: egy felvétel sincs a birtokában.
A rendőrség Szakály feljelentése nyomán zsarolás kísérletének gyanújával vizsgálódik. A megyei főügyészség MSZP-s feljelentésre vesztegetés gyanújával nyomoz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.