Röviden

MTI
2010. 12. 16. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Van az a pénz
Ludwig
A kórházszövetség elnöke szerint „nincs az a pénz”, ami elegendő lenne az egészségügy működtetéséhez. Kell hogy legyen, mert működnie kell. Csak nem úgy, ahogy eddig „működött”.

Válságos állapotban a berceli fiú
Agyhalottá nyilvánították tegnap azt a hétéves kisfiút, akit a Nógrád megyei Bercelen ütöttek el szombaton. A másik sérült, a nyolcéves kislány az orvosok szerint felgyógyulhat sérüléseiből. A rendőrség cáfolta, hogy vizsgálná a szülők felelősségét. A hatóság még nem fogta el azt a két férfit, aki a balesetben vétlen autósra támadt. (Cs. T.)

Halállal végződtek a késelések
Több késszúrással megölte feleségét egy férfi Dunaújvárosban tegnap, a történteket ő maga jelentette be a rendőrségen. A 44 éves férfit felesége holtteste mellett találták a járőrök. A házastársak között megromlott a viszony, tegnap összevesztek abban a lépcsőházban, ahol a nő takarított. Budapesten, egy józsefvárosi lakásban egy 51 éves nő halálra késelte a férjét vasárnap reggel. Az asszonyt a helyszínen elfogták. A rendőrség mindkét esetben emberölés miatt indított eljárást. (MTI)

Végzetes balesetek
Ketten meghaltak és többen megsérültek Fertőszentmiklós és Vitnyéd között a 85-ös főúton tegnap este, amikor egy személyautó egy kisbusszal ütközött – közölte az MTI. Még keresi a rendőrség azt az autóst, aki vasárnap hajnalban, Hajdúböszörmény és Hajdúhadház között egy közvilágítás nélküli szakaszon halálra gázolt egy férfit, majd továbbhajtott. A férfi, aki nem viselt láthatósági mellényt, a helyszínen életét vesztette. (V. D.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.