Röviden

MN
2010. 12. 23. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vad-feladat
Vad II István lesz a játékvezetője csütörtökön a Juventus–Manchester City találkozónak a labdarúgó Európa-liga csoportkörének utolsó fordulójában. (MTI)

Téli vb?
Jordánia hercege arra kérte a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséget (FIFA), hogy a 2022-es katari világbajnokságot az elviselhetetlen nyári hőség miatt inkább télen rendezze meg, és a szomszédos országokban is legyenek mérkőzések. (MTI)

Edzőmenesztés
Menesztették posztjáról Sam Allardyce-t, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Blackburn Rovers vezetőedzőjét. A Blackburn legutóbb vasárnap, éppen Allardyce korábbi csapata, a Bolton Wanderers otthonában szenvedett 2-1-es vereséget, ezzel pedig a tabella 13. helyére csúszott viszsza. (MTI)

Lemondott
Lemondott a 2018-as téli olimpiára kandidáló Annecy város pályázatának vezetője, Edgar Grospiront. Francia források szerint Annecy négy-öt hónapos lemaradásban van a másik két kandidálóval, Münchennel és a dél-koreai Pjongcsanggal szemben. (MTI)

Kiss László hetvenéves
Ma ünnepli 70. születésnapját Kiss László, az úszók szövetségi kapitánya, akit Dubajban, a holnap kezdődő rövid pályás világbajnokság színhelyén ér a jeles nap. Elutazása előtt két olimpiai bajnok tanítványa, Egerszegi Krisztina és Kovács Ági is köszöntötte a mesteredzőt. (MN)

Elhunyt Rottenbiller
Életének 90. évében elhunyt Rottenbiller Ferenc, a Csepel háromszoros magyar bajnok, kétszeres válogatott labdarúgója. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.