Megtisztul az ország

TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért elnevezésű hulladékgyűjtő akció lesz ma, a programot – amelynek fővédnöke Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes – a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) az agrártárcával és az Önkéntes Központ Alapítvánnyal együttműködve szervezi.

2011. 05. 30. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kezdeményezés az önkéntesség európai évének legfontosabb magyarországi eseménye lesz, reggel ugyanis várhatóan országszerte csaknem félezer helyszínen több mint 162 ezer önkéntes indul útnak, hogy megtisztítsa az országot az illegális szemétkupacoktól. A nagyszabású hulladékgyűjtő akcióhoz több politikus és közéleti személyiség is csatlakozott: napközben szemetet szed mások mellett Schmitt Pál köztársasági elnök, Fazekas Sándor vidékfejlesztési tárcavezető és Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter is.

Részletek a 4. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.