Röviden

2011. 05. 29. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orgia helyszíne volt a Gellért fürdő?
Szexpartival egybekötött fürdőzéssel jutalmazta legjobb üzletkötőit a Händelsblatt című lap szerint egy német biztosítótársaság 2007-ben a budapesti Gellért fürdőben. Az üzemeltető kérdésünkre közölte: az új vezetőség semmit nem tud az esetről. A Gellért szálló menedzsmentje is visszautasította, hogy szexuális műsort szerveztek volna a németeknek.

Bővebben a 16. oldalon

Nyomoznak Vadai férjének ügyében
Csalás gyanújával nyomozást indított az V. kerületi rendőrkapitányság Vadai Ágnes (MSZP) férjének megbízási szerződése miatt. Egerfai Károly – aki egyébként tavalyig maga is MSZP-s képviselő volt a fővárosban – négymillió forintot vett föl 2009-ben a fővárosi tulajdonú Parking Kft.-től tanácsadás címén, azonban a cégnél lefolytatott belső ellenőrzés alig találta nyomát munkavégzésnek. Előfordult, hogy teljesítésigazolás nélkül utaltak pénzt Vadai férjének. (P. T.)

Részletek a 2. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.