Továbbképzés jakuzziban

Súlyos visszaéléseket és ész nélküli pazarlásokat tárt fel a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt.-nél lefolytatott jogi átvilágítás.

2011. 06. 01. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lapunk birtokába került vizsgálati anyagból – amely a vállalat tulajdonosa, a Magyar Fejlesztési Bank megbízásából készült – kiderül: négycsillagos wellness-szállodákban tartott magának több tíz millió forintért továbbképzéseket a NIF Zrt. akkori vezetése 2007 és 2009 között. Még a trénerek wellnessköltségeit is az állami cég állta. Az átvilágítás szerint aránytalanul sok pénzt emésztettek föl ezek a továbbképzések, ráadásul a munkák egy részét maga a NIF is elvégezhette volna a saját munkatársaival.
Bővebben a 2. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.