Csúszik a Bezenyére tervezett kaszinóberuházás?

2011. 07. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Semmilyen látványos előrelépés nem történt május óta a bezenyei kaszinóberuházás kapcsán azonkívül, hogy kaviccsal kiszélesítették a vasúti átkelő fel- és lejáróját. De még ezt sem fedték be szilárd burkolattal – mondta lapunknak Kammerhofer Róbert, a Győr-Moson-Sopron megyei község polgármestere, aki ugyanakkor jelezte, nagyon várják az építkezést, és bíznak a sikeres folytatásban. Még áprilisban írtunk arról, hogy mégis épülhet kaszinókomplexum hazánkban, ha nem is Sukorón és nem is kiemelt állami beruházásként. Az Eurovegas névre keresztelt, kaszinót és rendezvényközpontot magába foglaló, ötmilliárd eurósra becsült beruházás befektetői akkor azt állították, hogy májusban alapkőletétel lesz, és utána heteken belül indulnak a munkálatok.
Bezenye első embere mellett azonban a szomszédos Hegyeshalom polgármestere is arról számolt be, hogy ugyan bizonyos földmunkákat elvégeztek a beruházással kapcsolatban, de azóta nem történt semmi. – Időnként a hozzájárulásunkat kérik a beruházással összefüggésben, de nincs arról információnk, hogy mikor folytatják a munkát. Ígéretek mindig is voltak, legutoljára azt mondták, hogy nyáron indul a beruházás, és mi most erre várunk – mutatott rá Szőke László.
A befektetők szerint a beruházás rendben zajlik. – Minden szükséges engedély rendelkezésre áll, ismereteink szerint a beruházás előkészítése zökkenőmentesen halad – reagált a bezenyi Eurovegas kaszinóberuházással kapcsolatban feltett kérdéseinkre a befektetők nevében a Heart Communications média- és PR-ügynökség.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.